The Scouts
From street to stadium                                                                                                                                        

Hoe doe ik mee?


Deelnemers uit de geboortejaren 2005 t/m 2010 kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de Scoutingdagen die in september beginnen. Deelnemers uit de geboortejaren 2005 t/m 2010 kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de Scoutingdagen. Iedereen mag zich inschrijven. Je hoeft niet op voetbal te zitten. Iedereen die het leuk vindt om te voetballen, kan zich inschrijven! Dus jongens en meisjes… waar wachten jullie op?

Via dit formulier kan je je inschrijven.

Wil jij MEER KANS maken om deel te mogen nemen aan de Scoutingdag in jouw regio? Lees dan onderstaande informatie nog even door!

Om nog meer kans te maken kan jij (of je ouders) een filmpje plaatsen op onze Facebookpagina van maximaal één minuut met jouw voetbalskills! Laat aan onze scouts zien wat jij allemaal met een voetbal kan. Hooghouden, trucs, dribbelen, je beste schot, enz...   

Onze scouts gaan alle inzendingen uitvoerig bekijken en zoeken hieruit naar de grootste verborgen talenten. Per regio selecteren wij 100 voetballers die een uitnodiging ontvangen voor de Scoutingdag daar. Er zijn in totaal 1100 plaatsen beschikbaar voor deze Scoutingdagen.

Zie hieronder op welke wijze jij jouw filmpje moet uploaden op FacebookFacebook

 • Like onze Facebook-pagina: The Scouts TV 
 • Plaats je filmpje op de bezoekerspagina van The Scouts TV
 • Vermeld bij het filmpje #IKDOEMEEAANTHESCOUTS, je naam, geboortejaar en viercijferige postcode*
 • Tip: Vergeet niet bij jouw filmpje te vermelden dat iedereen jouw filmpje moet DELEN & LIKEN om zoveel mogelijk likes te behalen
 • Na het uploaden van je video hebben we nog enkele gegevens van je nodig om de inschrijving compleet te maken. Deze kun je aan ons doorgeven middels de volgende link: www.the-scouts.nl/Deelname/ 
  We zullen je hier nogmaals aan herinneren in een reactie op de door jouw geplaatste video

LET OP: Jouw filmpje moet tussen de "Berichten van bezoekers" komen te staan. Gebeurt dit niet? Dan kunnen wij jouw filmpje niet linken aan je inschrijving. Heb jij je filmpje geüpload, maar komt deze er niet tussen te staan? Dan moet je jouw filmpje uploaden als een YouTube filmpje. Zie hieronder hoe je dit moet doen:

 • Log in op  YouTube. Ben je nog geen lid? Maak dan een nieuw account aan
 • Upload je filmpje op YouTube en geef je filmpje een titel en een beschrijving
 • Kopieer de link van je filmpje
 • Ga naar  onze Facebookpagina "The Scouts TV"
 • Plak de link in een openbaar bericht naar "The Scouts TV"
 • Het YouTube filmpje wordt zichtbaar, dus je kan de tekst nu weer weghalen 
 • Voeg de volgende informatie toe: #IKDOEMEEAANTHESCOUTS! Voornaam, geboortejaar en viercijferig  postcode 

Bekijk ook het filmpje en de informatie hieronder, want wij geven je nu NÓG MEER KANS om deel te mogen nemen aan de Scoutingdag in jouw regio! 
Uit alle inzendingen gaan er 100 deelnemers door naar de Scoutingdag in hun regio. 70 van deze deelnemers zijn door onze Scouts uitgekozen op basis van hun skills. De andere 30 deelnemers gaan door op basis van het aantal likes dat hun filmpje heeft gekregen. Hoe meer, hoe beter!

Dus... Behoort jouw filmpje tot één van de 10 filmpjes met de meeste likes per regio én per leeftijdscategorie? Dan ben jij automatisch verzekerd van deelname aan de Scoutingdag in jouw regio, welke al bepaald is op basis van jouw postcode. Er gaan dus al 30 deelnemers per regio door, doordat zij het meeste aantal likes bezitten! Het liken en delen van het filmpje maakt de kans om in de uitzending te komen daarom ook groter. 

Dus..... LIKE & SHARE!* Let op: wij hebben alleen de vier cijfers van je postcode nodig, dus niet de bijbehorende letters