The Scouts
From street to stadium                                                                                                                                        

FAQ - Veel gestelde vragen

The Scouts logoDe meeste vragen zijn al eerder gesteld. De antwoorden op de meest voorkomende vragen vind je hieronder terug. Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan via dit contactformulier.

The Scouts logoWelke leeftijden kunnen zich inschrijven om in aanmerking te komen voor deelname aan ” The Scouts”? 
Alle kinderen uit de geboortejaren 2004 t/m 2009 mogen zich inschrijven. 
Hoeveel Scoutingdagen zijn er?
Er worden in totaal 11 Scoutingdagen georganiseerd, verdeeld over 11 verschillende regio’s door heel Nederland.  Op welke dagen vinden de Scoutingdagen plaats?
Onze Scoutingdagen vinden altijd plaats op een woensdagmiddag na school of in het weekend. De definitieve agenda van de Scoutingdagen is binnenkort te vinden op deze website en wordt ook bekend gemaakt via de Social media-kanalen van “The Scouts”. Hoeveel deelnemers kwalificeren zich uiteindelijk voor de Scoutingdagen? 
In Nederland zijn er in totaal maar liefst 1100 plaatsen beschikbaar. Deze worden verdeeld over de 11 regio’s. Per regio zijn er dus 100 plaatsen beschikbaar.   Hoe kwalificeer ik me voor de Scoutingdagen? 
Upload eerst je video op onze Facebookpagina. De video mag maximaal 1 minuut duren. Vergeet niet je filmpje te (laten) LIKEN & DELEN op Facebook om zoveel mogelijk likes binnen te halen voor automatische kwalificatie. Verder worden alle filmpjes door onze Scouts natuurlijk uitgebreid beoordeeld. Naast de deelnemers die automatisch gekwalificeerd zijn door het aantal likes op hun video, selecteren onze Scouts zorgvuldig de overige 70 deelnemers per regio.  Hoe schrijf ik mij in voor deelname aan “The Scouts”?
Plaats je filmpje, met een combinatie van jouw beste trucs, schoten, goals en passeerbewegingen, op het bezoekersgedeelte van onze Facebookpagina “The Scouts TV”. Om de inschrijving te voltooien moet je daarna dit deelnameformulier invullen.  Waaraan moet mijn video precies voldoen?
Je video mag niet langer zijn dan 1 minuut. Vermeld bij je video de volgende informatie:
#IKDOEMEEAANTHESCOUTS! Voornaam, geboortejaar en jouw viercijferig postcode 

Vergeet niet te vragen of iedereen je filmpje wil LIKEN & DELEN!

Filmpjes waarin naaktheid, scheldwoorden of andere beledigende teksten in voorkomen zijn niet toegestaan en worden verwijderd met het risico van diskwalificatie. Let op dat je niet zomaar alle muziek onder je filmpje mag plaatsen. Waar upload ik mijn video?
De video moet geüpload worden op onze Facebookpagina “The Scouts TV".

Hoe moet ik mijn filmpje uploaden?
Ga op Facebook naar de bezoekerspagina van "The Scouts TV". Op je laptop/computer krijg je nu de mogelijkheid om jouw filmpje te uploaden onder "Schrijf iets op deze pagina...". Klik hierbij de optie foto/video aan. Sleep jouw filmpje hierheen en laat het filmpje laden. Voeg de informatie toe die is beschreven onder de vraag "Waaraan moet mijn video precies voldoen".

Komt jouw filmpje niet tussen onze "Berichten van bezoekers" te staan? Probeer je filmpje dan via YouTube te uploaden. 
Zie hieronder hoe je dit doet. 

- Log je in op YouTube. Ben je nog geen lid? Maak dan een
 nieuw account aan
- Upload je filmpje op Youtube en geef je filmpje een titel en een beschrijving
- Kopieer de link van je filmpje
- Ga naar onze Facebookpagina "The Scouts TV"
- Plak de link in een openbaar bericht naar "The Scouts TV"
- Het Youtube filmpje wordt zichtbaar, dus je kan de tekst nu weer weghalen

 - Voeg de volgende informatie toe: #IKDOEMEEAANTHESCOUTS! SHARE & LIKE MIJN VIDEO AUB.     Voornaam, geboortejaar en viercijferig postcode 
- Vergeet niet te vragen of iedereen je filmpje wil LIKEN & DELEN!Wat doe ik nadat ik mijn video heb geüpload?
De inschrijving is pas voltooid als je dit deelnameformulier hebt ingevuld. 

Hoe kan ik de link van het filmpje dat ik heb geplaatst op de Facebookpagina van The Scouts kopiëren?
Macbook: 
Klik op het pijltje naast de post. Kies de optie "insluiten". Maak hierna de keuze: "geavanceerde instellingen". Kopieer de link die staat bij "URL of post". De link kan je kopiëren door alles te selecteren en op cmnd + C te drukken. De link kun je plakken door op cmnd + V te drukken.

Windows:
Klik op het pijltje naast de post. Kies de optie "insluiten". Maak hierna de keuze: "geavanceerde instellingen".
Kopieer de link die staat bij "URL of video". De link kan je kopiëren door alles te selecteren en op ctrl + C te drukken. De link kun je plakken door op cmnd + V te drukken.

App:
Klik onder het filmpje op Delen. Kies nu de optie: link kopiëren. Om je link nu te kunnen zien, moet je (als je via de computer/laptop gaat inschrijven) deze link bijvoorbeeld plakken in je notities. Je moet dit plakken door op een leeg veld twee keer snel te drukken. Nu komt de optie "plak" naar voren. Schrijf je via je telefoon in? Dan kan je deze link plakken bij de vraag: Link naar jouw filmpje op Facebook.Welke likes tellen op mijn video om mij direct te kwalificeren voor de Scoutingdagen?
Alleen de likes op de video die op onze Facebookpagina "The Scouts TV" staan, tellen mee om kans te maken op automatische kwalificatie op basis van het aantal likes. De likes op gedeelde posts tellen dus niet mee. Onze Scouts bekijken uiteraard ieder filmpje nauwkeurig, dus als je filmpje weinig likes hebt maak je nog steeds veel kans om uitgenodigd te worden voor de Scoutingdag in jouw regio. 

Hoe zorg ik ervoor dat ik likes krijg op het originele bericht? 
Ga naar jouw ingezonden video op onze Facebookpagina, die je onder andere kan vinden onder het kopje “Berichten van bezoekers”. Klik hier op het knopje Delen. Je zult dit bericht nu gaan delen op je eigen tijdlijn. Roep hierbij al jouw vriendjes, vriendinnetjes, familieleden en kennissen op om het originele bericht te liken en delen. Dit kunnen zij doen door op het filmpje te klikken en daarbij te drukken op “Vind ik leuk” en “Delen”. Laat ze weten dat je hierdoor meer kans maakt om naar de Scoutingdag in jouw regio te komen en misschien wel een stage bij een profclub kan winnen! Hoe weet ik wanneer Scoutingdagen plaatsvinden en of ik ben uitgenodigd voor een Scoutingdag?
Like onze Facebookpagina om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. De deelnemers die zich kwalificeren voor een scoutingdag krijgen een e-mail van The Scouts met een persoonlijke uitnodiging met alle informatie waaronder de exacte dag en tijdstip, locatie en het programma van de scoutingdag.

Let op: wij gebruiken hiervoor alleen het e-mailadres deelnemers@the-scouts.nl. Als je een email met een uitnodiging krijgt van een ander e-mailadres, laat dit ons dan meteen weten. Als ik een stageplek win, bij welke BVO ga ik dan stage lopen?
De exacte stageplekken worden toegewezen op basis van jouw postcode. De BVO’s waarmee The Scouts samenwerken worden binnenkort bekend gemaakt op deze website en ook via onze Social media-kanalen. Wat betekent BVO?
De letters “BVO” staan voor “Betaald Voetbal Organisatie”. De BVO’s waar The Scouts mee samenwerken zijn allemaal profclubs die uitkomen in de Eredivisie. Hoeveel stageplekken zijn er in totaal beschikbaar tijdens het eerste seizoen van “The Scouts"?
In totaal zijn er maar liefst 12 stageplekken beschikbaar! 11 stageplekken zijn gereserveerd bij BVO’s in Nederland en de hoofdprijs is een droomstage bij een beroemde club in het buitenland! Moet ik lid zijn van een voetbalclub om mee te mogen doen?
Nee, iedereen maakt kans. Of je nou wel of niet lid bent van een voetbalclub, je mag gewoon meedoen. De enige voorwaarde is dat je geboren bent in 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 of 2009.  Heb ik altijd toestemming van ouders/voogd nodig om me in te schrijven?
Ja, als minderjarige hebt je altijd toestemming nodig van je ouders om jezelf in te schrijven. Vraag dus eerst aan je ouders of zij het goed vinden dat jij een filmpje gaat plaatsen. Kan ik mijn filmpje (later) ook weer verwijderen?
Ja, als je een filmpje weg wil halen dan kan dat met de knop “Verwijderen” rechtsboven je eigen bericht! Je bericht verdwijnt dan van onze Facebookpagina! 

Let op: hiermee annuleer je je inschrijving! Het lukt me niet om mijn filmpje te plaatsen op de Facebookpagina van “The Scouts TV”?
- Controleer of je wel op het bezoekersgedeelte bent van onze pagina, alleen daar kun je zelf video's uploaden
- Controleer of je filmpje niet langer is dan de toegestane tijd van een minuut
- Controleer of er geen muziek in je filmpje zit waar je niet voor betaald hebt. Facebook haalt je filmpje dan
  namelijk automatisch weg 


The Scouts logo


Is dit allemaal goed gegaan en komt je filmpje toch niet tussen de "Berichten van bezoekers" te staan? Probeer je filmpje dan via YouTube te uploaden. Zie hieronder hoe je dit doet. 
- Log in op  YouTube. Ben je nog geen lid? Maak dan een  nieuw account aan
- Upload je filmpje op YouTube en geef je filmpje een titel en een beschrijving
- Kopieer de link van je filmpje
- Ga naar  onze Facebookpagina "The Scouts TV"
- Plak de link in een openbaar bericht naar "The Scouts TV"
- Het YouTube filmpje wordt zichtbaar, dus je kan de tekst nu weer weghalen 
- Voeg de volgende informatie toe: #IKDOEMEEAANTHESCOUTS! Voornaam, geboortejaar en viercijferig
  postcode
 

-Vergeet niet te vragen of iedereen je filmpje wil LIKEN & DELEN